Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

footerfooterfooter

Σύλλογος Ποντίων Κορινθίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
1
2
2004. Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) ο κ. Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας κ. Ηρακλής Σόνους και  θρύλος της παγκόσμιας αρχαιολογίας, ο άνθρωπος που περπάτησε στα «βήματα» του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κεντρική Ασία και ο «ήρωας» του Ποντιακού Ελληνισμού κ. Βίκτωρ Σαρηγιαννίδης, φιλοξενούμενος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας (https://el.wikipedia.org/wiki/Βίκτωρ_Σαριγιαννίδης)
2001. Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) ο κ. Ιωάννης Κεσίσοβ, ο κ.Οδυσσέας Δημητριάδης ΕΛΛΗΝΑΣ Ποντιακής καταγωγής,  φιλοξενούμενος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας αρχιμουσικός και μαέστρος με καταγεγραμμένες τουλάχιστον 6.000 συναυλίες στη μακρά ζωή του. Από το 1965 έως το 1973 αρχιμουσικός της Ορχήστρας του Θεάτρου Μπολσόι. Οι περιοδείες του τον πήγαν στα πέρατα του κόσμου στο πόντιουμ των μεγαλύτερων ορχηστρών, από εκείνην της Όπερας της Βιέννης μέχρι του Βερολίνου και του Μπουένος Άιρες, αλλά και στη διεύθυνση όλων των σοβιετικών με κορυφαίους σολίστ όπως ο Ρίχτερ και ο Ροστροπόβιτς (https://el.wikipedia.org/wiki/Οδυσσέας_Δημητριάδης), και ο Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας κ.Ηρακλής Σόνους
2005. Βράβευση του Ηλία Παυλίδη  ( Ολυμπιονίκης, αθλητής πυγμαχίας) από τον δήμαρχο Κορινθίας κ. Θωμά Θωμαΐδη στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας.   Στη φωτογραφία (από αριστερά στα δεξια) κ.Ηλίας Παυλίδης, κ.Θωμας Θωμαΐδης και ο Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας κ.Ηρακλής Σόνους.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ122004. Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) ο κ. Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας κ. Ηρακλής Σόνους και  θρύλος της παγκόσμιας αρχαιολογίας, ο άνθρωπος που περπάτησε στα «βήματα» του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κεντρική Ασία και ο «ήρωας» του Ποντιακού Ελληνισμού κ. Βίκτωρ Σαρηγιαννίδης, φιλοξενούμενος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας (https://el.wikipedia.org/wiki/Βίκτωρ_Σαριγιαννίδης)2001. Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά) ο κ. Ιωάννης Κεσίσοβ, ο κ.Οδυσσέας Δημητριάδης ΕΛΛΗΝΑΣ Ποντιακής καταγωγής,  φιλοξενούμενος του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας αρχιμουσικός και μαέστρος με καταγεγραμμένες τουλάχιστον 6.000 συναυλίες στη μακρά ζωή του. Από το 1965 έως το 1973 αρχιμουσικός της Ορχήστρας του Θεάτρου Μπολσόι. Οι περιοδείες του τον πήγαν στα πέρατα του κόσμου στο πόντιουμ των μεγαλύτερων ορχηστρών, από εκείνην της Όπερας της Βιέννης μέχρι του Βερολίνου και του Μπουένος Άιρες, αλλά και στη διεύθυνση όλων των σοβιετικών με κορυφαίους σολίστ όπως ο Ρίχτερ και ο Ροστροπόβιτς (https://el.wikipedia.org/wiki/Οδυσσέας_Δημητριάδης), και ο Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας κ.Ηρακλής Σόνους2005. Βράβευση του Ηλία Παυλίδη  ( Ολυμπιονίκης, αθλητής πυγμαχίας) από τον δήμαρχο Κορινθίας κ. Θωμά Θωμαΐδη στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας.   Στη φωτογραφία (από αριστερά στα δεξια) κ.Ηλίας Παυλίδης, κ.Θωμας Θωμαΐδης και ο Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Κορινθίας κ.Ηρακλής Σόνους.
Διεύθυνση:
Κολοκοτρώνη 54, Κόρινθος, Greece, Κορινθίων
Περιγραφή:

O Σύλλογος ποντίων Ν. Κορινθίας ιδρύθηκε το 1984.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η διάσωση, η μελέτη και η διατήρηση του λαογραφικού πλούτου και των παραδόσεων των Ελλήνων του Ευξείνου Πόντου, καθώς και η μετάδοση τους στις νεότερες γενιές των Ελλήνων του Πόντου και των Ελλήνων γενικότερα. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. – ΙΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΕΣΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΔΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΚΑΡΙΝΑ
ΤΑΜΙΑΣ – ΣΑΡΙΔΟΥ ΙΛΟΝΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ –ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ – ΚΟΡΕΛΙΔΗ ΡΟΖΑΛΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΚΕΣΚΙΝΙΔΗ ΒΙΟΛΕΤΑ

Πληροφορίες επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 6995736981
Ιστοσελίδα:

Αφήστε μια απάντηση

Send message to moderator

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]